HIRDETÉS

Étkezési lehetőségek Budapesten
       Éttermek, kávézók, sörözők, borozók, teázók, büfék

Ha Ön szeretné bemutatni vendéglőjét e honlap keretein belül, úgy ennek megjelenése a 2013-as évben díjtalan!

E bemutató oldal tartalmazza:
 - az étterem bemutatását fotóalbum és ismertető szöveg segítségével,
 - képeket a felkínált ételekről,
 - részletes árjegyzéket,
 - egy tesztleírást az ételekről,
 - és egy hivatkozást az Ön éttermének honlapjára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérem keressen minket a "Kapcsolat" menüpontban található e-mail címen, s kérjen részletes tájékoztatót!


HIRDETÉS

Éttermek
    

Budapesten számos magyar és nemzetiségi étterem, valamint kifőzde és falatozó található. Olvasóinknak olyan lehetőséget ajánlunk, amelyet egy budapesti nyaralás alkalmával, vagy akár a hétköznapokban is érdemes felkeresni.    

Ajánlott | Magyar | Nemzetiségi | Kifőzde | Főzelékfaló | Gyors

 
Kávézók
    

Budapesten közel 300 kávézásra alkalmas hely található, s miután az elmúlt évtizedben úgyszólván megbolydult a város, egyre-másra nyíltak és nyílnak az új és egykor híres helyek. Ezen az oldalon kísérletet teszünk arra, hogy bemutassuk az ajánlható és érdekes kávézókat, valamint felelevenítsük Budapest kávézóinak történetét.

 
Sörözők
    

Budapesten megszámlálhatatlan mennyiségben található söröző, pincekocsma, italozó, talponálló és még ki tudja milyen elnevezésű italozásra alkalmas helyiség. E lapon felsorolunk közülük néhányat, amelyeket e honlap szerkesztői is jó szívvel ajánlanak.

 
Borozók
    

Budapest borozói és borboltjai ideális lehetőséget kínálnak a világhírű magyar bor és borkultúra bemutatására. Az alábbi oldalon ezek közül szemezgetünk, hogy a legjobbat kapja a lehetőségek közül.

 
Teázók
    

Egyre népszerűbbek a főváros teázói, amelyek mind több látogatót látnak vendégül egy-egy meghitt társalgásra.

 
Büfék
    

Nincs a városnak olyan pontja, ahol ne lenne valamilyen gyorsétterem, falatozó vagy büfé. Minőségben, árban és választékban hatalmas a kínálat. E honlap szerkesztői az alábbi oldalon megpróbálják bemutatni az étkezésre leginkább alkalmas helyeket, ahol egy-egy gyors reggelit, vagy egy mozi utáni éhségcsillapító falatokat vehetünk magunkhoz.

 
Cukrászdák
    

Legyen esküvői tortarendelés, vagy egy gyors találka ismerőseinkkel, esetleg egy fagylaltozás a nyári hőségben, Budapest számos lehetőséget kínál arra, hogy mindezt egy helyen lebonyolítsuk.

 
Pékségek
    

A város szinte hemzseg a pékségektől, s lépten-nyomon beléjük botlunk: tereken, útkereszteződésekben, buszmegállókban, aluljárókban, metrókijáratoknál, piacokon és egyéb forgalmas területen. Az alábbiakban néhány jellemző boltot és helyet említünk meg, mintegy összefoglalóként a lehetőségeinkről.

 
Pizzériák
    

Budapesti ajánlott pizzériák.

 

Egyéb vendéglátóhelyek

Társa 's Játék Bár
    

A Társa 's Játék Bár 2015. Szeptember közepén nyílt a XIII. kerületben. A hely célkitűzése az volt, hogy baráti találkozások és beszélgetéseken felül, az idelátogató társaságok, családok válogathassanak a különböző társasjátékok közül, kicsit másként, nem megszokott módon tölthessék el együtt a szabadidejüket.

 

 

 

  

 

Ajánlott cikkek

 
 

Ajánlott linkek