Menetrend
       A BKV, Volánbusz és MÁV indulási időpontjai
 
 


HIRDETÉS

BKV menetrend
    

Busz, trolibusz, villamos, HÉV, metró és hajó indulási időpontok mindkét irányból megállók szerint.

 
Volánbusz menetrend
    

A Volánbusz Zrt. alaptevékenysége a menetrendszerinti autóbusz-közlekedés. A részvénytársaság fővárosi székhelyéből adódóan a Volánbusz Zrt. közlekedteti a Budapestről induló nemzetközi és belföldi távolsági autóbuszjáratok többségét, továbbá a Pest megyei településeket kiszolgáló helyközi (elővárosi és ún. környéki), valamint helyi járatokat.

 
MÁV menetrend
    

Kidolgozás alatt!

 
Komp és rév menetrend
    

Az alábbi menetrend azoknak szól, akik a Szentendrei-szigeten, illetve Szigetmonostoron vagy Horányban laknak, illetve oda szeretnének utazni. Az alábbi térképen minden csatlakozási pontot megnézhetnek: ha a megjelölt részre ráklikkelnek, felugró ablakban nézhetik meg a lehetőségeket!

 

 

Telebusz

2013. november 4-étől a fővárosi tömegközlekedés által eddig ki nem szolgált területeken – a Csúcshegy és az Aranyhegy térségében – indult meg a közösségi közlekedési szolgáltatás, azaz a Telebusz.

A BKK folyamatosan figyelembe veszi az utasok igényeit, vizsgálja a közösségi közlekedés megújításának lehetőségét. Ennek egyik eredményeként a telefonon megrendelhető szolgáltatásra utaló Telebusz néven indítunk új járatokat ezeken a kisebb forgalmú területeken. Az Aranyhegyre indítjuk új, 219-es számjelzésű járatunkat, amely csak abban az esetben közlekedik, ha az utazási igényt előzetesen, telefonon jelezték. A csúcshegyi kertváros térségét pedig a jövőben a 260-as busz szolgálja majd ki, amelynek útvonalát ilyen irányú kérés esetén egész a Virágosnyereg útig hosszabbítjuk meg. Az igényalapú közlekedési mód mind külföldön, mint több vidéki városban megszokott már, de Budapesten sem ismeretlen, hiszen a 937-es éjszakai busz mintegy 10 éve már így jár. Az utazási szándékot mindkét járat esetében a 06(1)3-255-255-ös telefonszámon lehet jelezni, emellett a 260-as busz esetében a Virágosnyereg utca irányában a járművezetőnél, útközben is kérhető, hogy a busz haladjon tovább. Mindkét járatot a BKK normál díjszabásával lehet igénybevenni, azaz a szokásos vonaljegyek, bérletek használhatóak, az arra jogosultak részére pedig ingyenes az utazási lehetőség. A menetjegy a buszvezetőnél is megvásárolható 450 forintos áron.

 

 

Ajánlott cikkek

 
 

Ajánlott linkek

 

 

  Hozzászólás