Vásárlási lehetőségek
       Bevásárlóközpontok, vásárcsarnokok, piacok és boltok
 
 


HIRDETÉS

Vásárcsarnokok és piacok
   

A vásárcsarnokok és piacok önálló önkormányzati tulajdonú intézményként biztosítják a termelő és a vásárló közötti közvetlen kapcsolatot, amely által létrejött ár- és minőségellenőrzés a kereskedelem egyik kulcsfontosságú eleme. Budapesten ezen épülettípus a modern építészet előfutáraként jelent meg, ezáltal így számos helyen kapható lett a friss és megbízható minőségű élelmiszer.   

 
Bevásárlóközpontok
   

Budapest központi részein és nagyobb forgalmú csomópontjain, valamint egyes külső kerületekben is rátalálhatunk egy-egy bevásárlóközpontra, amelyek a város leginkább látogatott létesítményeinek tartható. Itt leginkább divat és műszaki boltokat találunk.

 
Boltok
   

Ezen az oldalon a város jellemző boltjait és bolthálózatait, valamint néhány kiemelten fontos vagy érdekes üzletét nézheti meg.

 
Ajándék
   

Milyen ajándékot vigyen a szeretteinek és hol szerezze be őket? Itt nem csak e lehetőségeket mutatjuk be, hanem azokat az ajándéktárgyakat is, amelyeket  tipikusan magyaros motívumokkal vagy képpel láttak el, vagy magyar kézművesek készítettek a nemzeti hagyomány szerint. Ajánljuk külföldi turistáknak vagy külföldi barátainknak!

 
Karácsonyi Vásár
   

November 20. - december 30. | Minden év novemberétől Karácsonyig találkozhatunk a város különböző pontjain az ideiglenesen felállított fabódékkal, ahol a megszokott ajándéktárgyak mellett különféle finomságokat is vásárolhatunk, ahol a szabványnak megfelelő faházakból, fabódékból árusítják a portékát, amely nem csak kellemes megjelenésű, de egységes képet is ad a karácsonyi készülődés idején.

 

 

Fővárosi
Önkormányzat Csarnok- és Piacigazgatósága

Cím:
1117 Budapest,
Kőrösy J. u. 7-9.
Levelezési cím:
1518 Budapest, Pf. 186.
Telefon:
+36(1)251-6690
Fax:
+36(1)383-0363Bolt belső tere a szocializmus idején

 

Ajánlott cikkek

 
 

Ajánlott linkek

 
 Jelenleg nincs ajánlható link!

 

  Hozzászólás